Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling

Artikel 1: Inleidende bepaling

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling (ingeschreven onder KvK-nummer: 7288 4754) verleent Talent & Toekomst Programma’s en zal er alles aan doen om deze diensten uiterst zorgvuldig uit te voeren.


Artikel 2: De reserveringsopdracht

Aanmelding voor een van de diensten van Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling geschiedt altijd door het invullen van het aanmeldingsformulier op de website. Na schriftelijke bevestiging door Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling is de boeking definitief.


Artikel 3: Betalingsvoorwaarden

De factuur voor een Talent & Toekomst Programma dient uiterlijk 7 dagen voor aanvang van deze dienstverlening overgemaakt te zijn op rekeningnummer NL98 INGB 0794 3478 43.

Indien de aanmelding voor de Talent & Toekomst Programma’s binnen 7 dagen voor aanvang van het programma plaatsvindt, dient opdrachtgever een dag na de bevestiging door Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling, het volledige bedrag te voldoen.

Indien de betaling uitblijft binnen deze termijnen, wordt de overeenkomst geacht te zijn geannuleerd en zal opdrachtgever/deelnemer niet deelnemen aan het programma.


Artikel 4: Annulering door werkgever of Opdrachtgever/deelnemer

Annulering door opdrachtgever/deelnemer dient per direct en per e-mail te worden gemeld aan Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling. De dag van verzending van de schriftelijke annulering wordt gezien als annuleringsdatum.

Bij annulering door opdrachtgever/deelnemer:

  • tussen dag 7 en dag 3 voor aanvang van het programma, zal Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling 50% van de door werkgever betaalde kosten restitueren. Het bedrag zal binnen 1 werkweek op rekening van werkgever worden teruggestort.
  • Bij annulering vanaf 48 uur voor aanvang van het programma, zal het bedrag niet gerestitueerd worden. Deze kosten dienen gezien te worden als dekking voor gederfde inkomsten.


Artikel 5: Wijziging of annulering door Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling behoudt zich het recht voor om de overeengekomen dienstverlening te annuleren of te wijzigen in geval van gewichtige omstandigheden, zoals bij arbeidsongeschiktheid, overlijden of ernstige ziekte van familie of een dierbare, waardoor de vertegenwoordiger van Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling niet naar behoren kan functioneren.

De annulering of wijziging zal per omgaande door Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling aan opdrachtgever/deelnemer medegedeeld worden, waarna in overleg met opdrachtgever/Opdrachtgever/deelnemer een passende oplossing gezocht zal worden, zoals het inplannen van een nieuwe datum of het terugstorten van de door opdrachtgever/ Opdrachtgever/deelnemer betaalde kosten.


Artikel 6: Aansprakelijkheid

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of diefstal van of schade aan eigendommen opdrachtgever/deelnemer.

De vertegenwoordiger van Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling is geen therapeut of psycholoog, derhalve kan Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele directe of indirecte psychische klachten die voortkomen uit inzichten, welke zijn opgedaan tijdens de programma’s. Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling zal de Opdrachtgever/deelnemer in dit soort gevallen altijd aanraden contact op te nemen met de huisarts.

De Opdrachtgever/deelnemer is ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor gemaakte keuzes, diens eigen gedrag en de consequenties hiervan.

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fysieke ongevallen die op of buiten het terrein van Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling plaatsvinden.

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling zal zorg dragen voor een lijst met telefoonnummers in geval van nood en zal ervoor zorgdragen dat een verbandtrommel met basisinhoud aanwezig is.

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling heeft tot slot een inspanningsverplichting jegens opdrachtgever/Opdrachtgever/deelnemer, echter nooit een resultaatverplichting.


Artikel 7: Klachten

Een tekortkoming in de uitvoering van de overeenkomst dient ter plaatste en zo spoedig mogelijk gemeld te worden, zodat direct naar een oplossing kan worden gezocht. Klachten achteraf zullen nooit een terugbetaling van kosten tot gevolg hebben.


Artikel 8: Geheimhouding

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling zal vertrouwelijk omgaan met de persoonsgegevens van opdrachtgever/deelnemer, in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), zie ook de Privacyverklaring.


Artikel 9: Geschillen

Het Nederlands Recht is van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten, gewijzigd of aangevuld worden.


Akkoord werkgever en Opdrachtgever/deelnemer

Opdrachtgever/deelnemer wordt geacht, voorafgaand aan het inkopen van de diensten, bovengenoemde voorwaarden gelezen en begrepen te hebben. Bij aanmelding verklaart opdrachtgever/deelnemer akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden.

 

Van Wijngaarden Talent & Toekomstontwikkeling

Opgemaakt januari 2022